Elektriker i Örebro

Här hittar du en lista på elektriker i Örebro.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Örebro lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

Att anlita en elektriker i Örebro

Varje år beror ofta bränder och olyckshändelser i Örebro på grund av elfel. Av denna anledning är det av stor vikt att använda en kvalificerad elektriker för elarbeten. I de flesta fall får man inte utföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb får du utföra själv:

För att få göra dessa jobb själv bör du ha tillräcklig utbildning för jobbet. Om du är det minsta osäker så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Övriga elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur väljer jag en pålitlig elektriker i Örebro?

Fråga gärna dina bekanta om om deras utförda jobb har blivit bra . Ta kontakt med några olika elektriker för att jämföra kunskap och priser. Be om skriftliga prisförslag som du kan jämföra. Även om någon elektriker verkar vara ha bättre pris kanske detta ändå inte är bästa alternativet. Kanske behöver du få jobbet utfört omedelbart och då är det värt att betala lite mera för detta. Be alltid om referenser. Bra hantverkare kan lämna referenser på andra uppdrag i Örebro och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett omdöme.