Elektriker i Uppsala

Här hittar du en lista på elektriker i Uppsala.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Uppsala lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Att anlita en elektriker i Uppsala

Varje år beror ett stort antal bränder och olycksfall i Uppsala på grund av elfel. Således är det angeläget att anlita en kvalificerad elektriker för att uföra elarbeten. I de flesta fall får man inte genomföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb kan du utföra själv:

För att få göra dessa jobb själv ska du ha tillräcklig erfarenhet för arbetet. Känner du dig det minsta tveksam så ska du överlåta jobbet till en behörig elektriker. Andra elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur väljer jag en pålitlig elektriker i Uppsala?

Fråga gärna vänner om deras erfarenhet . Ring upp några olika elektriker för att jämföra erfarenhet och priser. Be om skriftliga offerter som du kan jämföra. Även om en elektriker verkar vara ha lägre pris kanske detta ändå inte är bästa alternativet. Kanske behöver du få jobbet utfört flinkt och då är det värt att betala lite extra för detta. Be alltid om referenser. Bra hantverkare kan lämna referenser på andra uppdrag i Uppsala och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett omdöme.