Elektriker i Uppsala

Här hittar du en lista på elektriker i Uppsala.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Uppsala lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Att anlita en elektriker i Uppsala

Varje år orsakas flera bränder och olyckshändelser i Uppsala på grund av elfel. Därför är det av stor vikt att använda en behörig elektriker för elarbeten. I de flesta fall får man inte genomföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb får du utföra själv:

För att få göra dessa arbeten själv bör du ha tillräcklig utbildning för arbetet. Är du det minsta osäker så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Övriga elarbeten måste en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur hittar jag en bra elektriker i Uppsala?

Fråga gärna arbetskamrater och släktingar om om deras utförda jobb har blivit bra . Kontakta några olika elektriker för att jämföra erfarenhet och priser. Be om skriftliga offerter som du kan jämföra. Även om någon elektriker verkar vara billigare kanske detta ändå inte är bästa valet. Kanske behöver du få jobbet utfört skyndsamt och då är det värt att betala lite extra för detta. Be alltid om referenser. Bra hantverkare kan lämna referenser på tidigare jobb i Uppsala och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett omdöme.