Elektriker i Uppsala

Här hittar du en lista på elektriker i Uppsala.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Uppsala lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Att anlita en elektriker i Uppsala

Varje år orsakas ofta bränder och olycksfall i Uppsala på grund av elfel. Därför är det av stor vikt att anlita en kvalificerad elektriker för elarbeten. I de flesta fall får man inte genomföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb kan du utföra själv:

För att få göra dessa jobb själv ska du ha tillräcklig kunskap för jobbet. Känner du dig det minsta osäker så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Andra elarbeten måste en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur hittar jag en kunnig elektriker i Uppsala?

Fråga gärna bekanta om dom känner till någon . Ring upp några olika elektriker för att jämföra erfarenhet och priser. Be om skriftliga offerter som du kan jämföra. Även om en elektriker verkar vara erbjuda billigare pris kanske detta ändå inte är bästa alternativet. Kanske behöver du få jobbet utfört omgående och då är det värt att betala lite mera för detta. Be alltid om referenser. Erfarna hantverkare kan lämna referenser på tidigare uppdrag i Uppsala och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett omdöme.