Elektriker i Uppsala

Här hittar du en lista på elektriker i Uppsala.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Uppsala lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Att anlita en elektriker i Uppsala

Varje år beror ett stort antal bränder och olycksfall i Uppsala på grund av elfel. Av denna anledning är det viktigt att använda en kvalificerad elektriker för att uföra elarbeten. I de flesta fall får man inte genomföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb får du utföra själv:

För att få göra dessa arbeten själv bör du ha tillräcklig utbildning för jobbet. Känner du dig det minsta osäker så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Övriga elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur väljer jag en pålitlig elektriker i Uppsala?

Fråga gärna arbetskamrater och släktingar om dom vet någon . Ring upp några olika elektriker för att jämföra kunskap och priser. Be om skriftliga prisförslag som du kan jämföra. Även om en elektriker verkar vara billigare kanske detta ändå inte är bästa valet. Kanske behöver du få jobbet utfört kvickt och då är det värt att betala lite mera för detta. Be alltid om referenser. Bra hantverkare kan lämna referenser på andra jobb i Uppsala och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett betyg.