Elektriker i Göteborg

Här hittar du en lista på elektriker i Göteborg.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Göteborg lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar 1–16 av 23 resultat

Visar 1–16 av 23 resultat

Att anlita en elektriker i Göteborg

Varje år beror många bränder och tillbud i Göteborg på grund av elfel. Således är det av stor vikt att anlita en kvalificerad elektriker för elarbeten. I de flesta fall får man inte utföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb får du utföra på egen hand:

För att få göra dessa arbeten på egen hand måste du ha tillräcklig erfarenhet för jobbet. Om du är det minsta tveksam så ska du överlåta jobbet till en behörig elektriker. Andra elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur väljer jag en bra elektriker i Göteborg?

Fråga gärna vänner om deras erfarenhet . Ta kontakt med några olika elektriker för att jämföra kompetens och priser. Be om skriftliga prisförslag som du kan jämföra. Även om en elektriker verkar vara erbjuda billigare pris kanske detta ändå inte är bästa alternativet. Kanske behöver du få jobbet utfört raskt och då är det värt att betala lite mera för detta. Be alltid om referenser. Skickliga hantverkare kan lämna referenser på tidigare uppdrag i Göteborg och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett omdöme.