Elektriker i Göteborg

Här hittar du en lista på elektriker i Göteborg.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Göteborg lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar 1–12 av 23 resultat

Visar 1–12 av 23 resultat

Att anlita en elektriker i Göteborg

Varje år beror mängder bränder och olycksfall i Göteborg på grund av elfel. Således är det betydelsefullt att använda en behörig elektriker för elarbeten. I de flesta fall får man inte utföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb får du utföra själv:

För att få göra dessa arbeten själv måste du ha tillräcklig erfarenhet för jobbet. Känner du dig det minsta tveksam så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Andra elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur väljer jag en pålitlig elektriker i Göteborg?

Fråga gärna vänner och bekanta om om deras utförda jobb har blivit bra . Kontakta några olika elektriker för att jämföra kunskap och priser. Be om skriftliga prisförslag som du kan jämföra. Även om en elektriker verkar vara billigare kanske detta ändå inte är bästa alternativet. Kanske behöver du få jobbet utfört skyndsamt och då är det värt att betala lite extra för detta. Be alltid om referenser. Bra hantverkare kan lämna referenser på tidigare uppdrag i Göteborg och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett utlåtande.