Elektriker i Göteborg

Här hittar du en lista på elektriker i Göteborg.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Göteborg lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar 1–16 av 23 resultat

Visar 1–16 av 23 resultat

Att anlita en elektriker i Göteborg

Varje år beror flera bränder och olyckor i Göteborg på grund av elfel. Av denna anledning är det angeläget att anlita en behörig elektriker för att uföra elarbeten. I de flesta fall får man inte genomföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb får du utföra själv:

För att få göra dessa jobb själv måste du ha tillräcklig erfarenhet för arbetet. Om du är det minsta tveksam så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Övriga elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur hittar jag en bra elektriker i Göteborg?

Fråga gärna bekanta om om deras utförda jobb har blivit bra . Kontakta några olika elektriker för att jämföra kompetens och priser. Be om skriftliga prisförslag som du kan jämföra. Även om någon elektriker verkar vara erbjuda billigare pris kanske detta ändå inte är bästa valet. Kanske behöver du få jobbet utfört omgående och då är det värt att betala lite extra för detta. Be alltid om referenser. Skickliga hantverkare kan lämna referenser på tidigare uppdrag i Göteborg och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett omdöme.