Elektriker i Göteborg

Här hittar du en lista på elektriker i Göteborg.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Göteborg lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar 1–16 av 23 resultat

Visar 1–16 av 23 resultat

Att anlita en elektriker i Göteborg

Varje år beror ofta bränder och olyckshändelser i Göteborg på grund av elfel. Därför är det angeläget att använda en behörig elektriker för elarbeten. I de flesta fall får man inte utföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb kan du utföra själv:

För att få göra dessa arbeten själv måste du ha tillräcklig kompetens för arbetet. Om du är det minsta osäker så ska du överlåta jobbet till en behörig elektriker. Andra elarbeten måste en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur hittar jag en kunnig elektriker i Göteborg?

Fråga gärna vänner om dom vet någon . Ring upp några olika elektriker för att jämföra erfarenhet och priser. Be om skriftliga prisförslag som du kan jämföra. Även om någon elektriker verkar vara erbjuda billigare pris kanske detta ändå inte är bästa valet. Kanske behöver du få jobbet utfört omedelbart och då är det värt att betala lite mera för detta. Be alltid om referenser. Riktiga hantverkare kan lämna referenser på andra jobb i Göteborg och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett betyg.