Elektriker i Göteborg

Här hittar du en lista på elektriker i Göteborg.
Vi blir förståss jätteglada om du efter att ha anlitat en elektriker i Göteborg lämar ditt betyg så att fler lätt kan hitta rätt bland alla elektriker.

Visar 1–12 av 23 resultat

Visar 1–12 av 23 resultat

Att anlita en elektriker i Göteborg

Varje år orsakas mängder bränder och olyckor i Göteborg på grund av elfel. Därför är det viktigt att anlita en kvalificerad elektriker för att uföra elarbeten. I de flesta fall får man inte genomföra elarbeten själv, utan måste ta hjälp av en elektriker. Följande eljobb kan du utföra på egen hand:

För att få göra dessa jobb på egen hand ska du ha tillräcklig kompetens för arbetet. Om du är det minsta osäker så ska du ge jobbet till en behörig elektriker. Övriga elarbeten ska en elinstallatör utföra. Några exempel på elarbeten du INTE får göra själv är följande:

Hur väljer jag en pålitlig elektriker i Göteborg?

Fråga gärna dina bekanta om om deras utförda jobb har blivit bra . Ring upp några olika elektriker för att jämföra erfarenhet och priser. Be om skriftliga offerter som du kan jämföra. Även om en elektriker verkar vara erbjuda billigare pris kanske detta ändå inte är bästa alternativet. Kanske behöver du få jobbet utfört kvickt och då är det värt att betala lite extra för detta. Be alltid om referenser. Bra hantverkare kan lämna referenser på andra jobb i Göteborg och du kan då kontakta dessa för att få ytterligare ett betyg.