Publicerad den Lämna en kommentar

Med över 80 års erfarenhet av elinstallationer

Ja, det är vad som står på Elektriska Montagebyråns första sida när man besöker deras hemsida. Här kan man läsa mer om alla deras olika typer av tjänster så som elinstallation, elbilsladdare, smarta hem, solpaneler och all form av underhåll och reparation av dessa. Elektriska Montagebyrån är en av de ledande installatörerna av el i Helsingborgsregionen och man är stolta över att ända sedan 1930-talet förknippas med kompetens, engagemang, kvalitet och effektivitet.

Det var år 1934 som Sven Andersson började driva verksamheten från lokaler på Trädgårdsgatan i centrala Helsingborg. Han avlider olyckligt 1964 och då tar änkan Lizzie och sonen Axel över rodret. Då anställs Knut Sohlman för att driva bolaget vilket han gör med bravur. Via Elektriska Montagebyråns hemsida kan ni läsa mer om hur åren gick och verksamheten utvecklades till där dem är idag. Man är ett tryggt företag men mycket erfarenhet som verkligen gör att alla kunder kan känna sig otroligt säkra på att dem får jobbet gjort i tid och med kvalité. Dem är helt enkelt bäst på det dem gör.

Se till att du också får ett smart hem

Det är dessutom viktigt att se till att hålla sig uppdaterad i hemmet när det kommer till el. Inte bara att se till att allt fungerar som det ska utan också kanske med hjälp av ”smarta hem”. Detta är något som Elektriska Montagebyrån är experter på och det handlar helt enkelt om att du kan styra allt från lampor till ventilation genom en app i din mobil. Allt detta för att du ska få möjligheten att spara på el och därmed också pengar i plånboken. Så se till att gå in och läs mer om denna fantastiska verksamhet som vill hjälpa dig mot ett energieffektivt hus som alltid fungerar som det ska J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *